Sări la conţinut

Mai bine NU! (4)

noiembrie 4, 2008

Mai bine NU! (1) – in care se povesteste cum fotografiile cu copii sunt la mare cautare pe internet, in scopuri nu tocmai incantatoare.

Mai bine NU! (2) in care se povesteste de ce sunt fotografiile cu copii la mare cautare, in scopuri de-a dreptul inspaimantatoare.

Mai bine NU! (3) o invitatie de reflectie asupra motivelor pentru care pui fotografii cu copii tai sau ai altora pe internet.

Sa vedem cum sta situatia in Romania. Fata de alte tari mai „libere”, la noi exista legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei. Este interzisa realizarea si administrarea site-urilor avand caracter pedofil. Cu toate acestea, internetul e mare, iar pedofilii romani au suficient loc sa se exprime… pe site-uri straine. Sa vedem continuarea articolului din Jurnalul national, Invazie – Pedofili on-line:

glasses-sg26-copy„Hello, here’s my story”. Asa isi incepe confesiunea un tanar debutant pedofil roman. Isi spune Mike (posibil sa fie un Mihai), zice ca are 26 de ani si ca e student. Marturiseste rusinat ca inca locuieste cu familia si ca accesarea de acasa a acestor site-uri ii „omoara” internetul, telefonul si factura la curent. „Sunt iubitor de fetite, am fost de mai multa vreme, insa abia recent mi-am definit statutul. Romania nu este un loc bun pentru un girl-lover, se plange Mike. Trebuie sa fiu atent cand plec de la scoala, caci, daca privesc in treacat o fetita si ea-mi vorbeste, lumea din jur poate deveni suspicioasa. Trebuie sa nu atrag atentia atunci cand ma uit pe internet la poze cu fetite (pentru ca marturisesc ca imi place sa fac asta, scuze…), pentru ca parintii sa nu ma prinda, pentru ca ei nu m-ar intelege niciodata. Trebuie sa-mi amintesc zilnic ce as face si ce nu as face. Niciodata nu am abuzat sau nu am angajat activitati sexuale cu un copil. Nu am inca experienta practica, insa sper sa o fac la timp. Nu am avut nici vreo relatie pe termen lung cu vreo fata de varsta mea (am avut relatii scurte, dar asta e alta poveste). Motivul este poate un complex de inferioritate pe care-l am fata de femei, dar asta nu are nimic de-a face cu dragostea mea pentru fetite…”

Daca ar fi vorba doar de suspine pe umar si defulari on-line, problema ar fi chiar hilara. Cu toate acestea, situatia e mai grava decat pare…

Pedofilii folosesc spatiul virtual pentru a se organiza. Si militeaza pentru dreptul lor la … dragoste! In SUA au o organizatie, NAMBLA (North American Man/Boy Love Association), care editeaza si o revista ce se poate comanda on-line. In Olanda exista un post de radio on-line pentru boyloveri, „Your Boylove Pride Station”, dar si o revista lunara, OK Magazine.

In Danemarca exista de asemenea o asociatie care militeaza pentru recunoasterea lor ca si minoritate sexuala. „Legea cunoaste limite, dragostea – nu”, asa suna sloganul campaniei. Danezii au si sfaturi cu dedicatie: „Tarile din Est ar trebui sa-si stabileasca structuri si sa ajute pedofilii, in loc sa exporte problemele lor catre tarile sarace, asa cum fac astazi!”. In Danemarca, discriminarea sau injosirea unor persoane pentru preferintele lor sexuale este interzisa. Insa tot acolo, partidele politice fac presiuni asupra guvernului pentru a impune ca pedeapsa obligatorie pentru pedofili sterilizarea chimica!

Ati aruncat calculatorul pe geam deja? Stati un pic, ca nu e tot…

coeur_doublePe net circula Manifestul „Boylove„; are si o varianta in limba romana! „Un boylover doreste o relatie stransa si de prietenie cu un baiat. Aceasta relatie nu presupune neaparat intimitate sexuala, dar nici nu o exlude. Fascinatia unui boylover o constituie trasaturile «baietesti» si «copilaresti» particulare oricarui baiat. (…)

Cerem reevaluarea standardelor actuale de sexualitate. Aceste standarde incalca drepturile fundamentale ale oamenilor, pentru ca ele le impiedica copiilor si celor care ii iubesc pana si gandul la posibilitatea intimitatii sexuale.

Da, vorbim de drepturi aici. Ale cui? Ale copiilor, desigur! Nu au si ei dreptul de a avea un „prieten mai mare”, care sa-i indrume si ocroteasca? De pe site-ul Homosexualitate.ro, un fragment din articolul  Raport: Pedofilia este mai frecventă în rândul homosexualilor

pols_feature-378892

Journal of Homosexuality a publicat o editie specială dublă intitulată „Male Intergenerational Intimacy” (Intimitatea între generatii de bărbati), care continea numeroase articole dedicate relatiilor sexuale dintre bărbati si băieti. Într-un articol se afirma că părintii ar trebui să-l privească pe pedofil care le iubeste fiul „nu ca pe un rival sau concurent, sau ca pe unul care le răpeste proprietatea, ci ca pe un partener în cresterea băiatului, un om care trebuie bine primit în casa lor”.

În 1995, revista pentru homosexuali Guide declara: „Putem fi mândri că miscarea homosexualilor a constituit un cămin pentru acele putine voci care au avut curajul să afirme răspicat că copiii sunt persoane sexuale… care au dreptul la expresii sexuale cu oricine vor ei”. În acelasi articol se mai afirma că „în loc să ne temem că ni se spune pedofili, trebuie să proclamăm că sexul este bun, inclusiv sexualitatea copiilor… Trebuie să-o facem pentru binele copiilor.”

Larry Kramer, fondatorul asociatiei ACT-UP (un grup de activisti homosexuali) scrie în cartea lui, „Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist”: „În acele cazuri în care copiii au relatii sexuale cu parteneri de acelasi sex mai în vârstă, fie ei profesori sau altceva, cred că foarte des copilul doreste acea relatie sau probabil chiar o solicită.”

Asta in ceea ce priveste drepturile copiilor. In continuare, sa vedem cum sunt justificate drepturile pedofililor. De pe acelasi site, un alt articol – „Pedofilii isi apara pozitia”:

stop-no-more-abuseMarea majoritate a articolelor din „Intimitatea masculină între generatii” afirmă că pedofilia ar trebui eliberată de etichetarea ca abuz asupra copilului.

Într-un alt articol,Principalul lucru este a fi dorit’-Studii de caz asupra experientelor sexuale cu copii,” autorul afirmă că o treime dintre pedofilii pe care i-ar fi studiat pretindeau că „dorinta lor sexuală fată de copii face parte din constitutia lor. Această dorintă este descrisă ca ‘înnăscută,’ ‘o realitate naturală,’ ‘inerentă pentru ei,’ etc. Laitmotivul relatărilor lor este ‘ăsta sunt eu’ sau ‘asa m-am născut.'” Autorul conchide că sentimentul că asa s-au născut îi face să creadă că nu se pot schimba, ei fiind astfel convinsi că au aceleasi drepturi ca si altii de a căuta o exprimare „naturală” a sexualitătii lor.

Ei, dar acesta este cu totul alt subiect de discutie… Numai asa, ca sa vedeti ce e in mintea lor.

14 comentarii leave one →
  1. Natalia permalink
    noiembrie 4, 2008 9:50 pm

    Ma bucur mult ca ai initiat campania asta! eu am mai zis in stanga si in dreapta, dar nu stiu daca am convins pe cineva. Argumentele tale insa sunt excelente, Domnul sa le dea intelepciune parintilor!

  2. noiembrie 4, 2008 10:45 pm

    m-am cutremurat…la toate astea nu ma gandisem…

  3. viatalatara permalink
    noiembrie 4, 2008 11:03 pm

    dati mai departe! 😉

  4. noiembrie 4, 2008 11:39 pm

    Doamne ajuta, Anca. Felicitari pentru initiativa.

  5. madalinab permalink
    noiembrie 5, 2008 4:20 pm

    M-am ingrozit!Si eu care ma tot laud ,pe net, cu fetita mea,neconstientizand acest fapt.

  6. martie 4, 2009 4:09 pm

    Dincolo de scarba care m-a cuprins citind argumentele pedofililor, ramane ingrijorarea vizavi de faptul ca se militeaza pentru recunoasterea „drepturilor” de exprimare ale pedofililor, dar si „ale copiilor”.

    Momentan este de neconceput, dar experienta de invata ca, in timp, un scop sustinut constant se realizeaza indiferent cat de fantezist sau nedrept pare astazi (vezi legalizarea casatoriilor intre homosexuali, adoptia de catre cupluri gay etc).

  7. Dan permalink
    mai 23, 2009 11:48 pm

    homosexualitate.ro este clar un site anti-gay. Pt mine, un citat din diverse articole scrise de organizatii religioase dubioase are aceeasi valoare cu cele din categoria „Posta redactiei” a unui ziar de genul Libertatea. Ai cumva articolele ORIGINALE la care se face referire?

  8. Dan permalink
    mai 23, 2009 11:49 pm

    Ah. scuze, acum am observat data 🙂

    E vina lui:
    http://legi-internet.ro/blogs/index.php/2009/05/22/trei-stiri-importante-dar-pierdute

  9. mai 24, 2009 6:02 pm

    Draga Dan,

    Cred ca nu ai inteles ca aceasta campanie nu are legatura cu homosexualii. In primul rand. In al doilea, nu are legatura nici cu timpul in care s-a desfasurat.

    Cam atat.

  10. mai 5, 2012 7:07 pm

    Dintre toate articolele,asta m-a convins.Niciodata nu am pus pe net poze nud.
    Faptul ca pedofilii pot dace ceea ce fac in fata ecranului nu m-a disperat prea tare,cred ca e ceva invitabil.
    Si sa ma rezum la ceea ce m-a convins este faptul cu preluarea acestor poze si publicarea lor in diverse reviste sau carti etc….pe care mai tarziu lumea le poate cumpara on line.Clar nu vreau ce fetele mele sa fie „vedete” in astfel de publicatii.

  11. iulie 2, 2012 11:22 am

    Frate, trebuia o campanie pt asa ceva? E la mintea cocosului ca internetul e accesibil si oricarui „bolnav cu capu'”. Si mai e o chestie: In clipa in care s-a dat „post” o scriere devine publica. Adica e ca si cum ai descuia usa de la intrare.
    Mie mama imi spunea: nu vorbi cu strainii, nu descuia usa pt oricine si nu spune vecinilor detalii de la noi din casa!
    Doh!

Trackbacks

  1. De ce, totuşi, mai bine nu…? « Viaţa la ţară
  2. Despre campania de informare a parintilor asupra pericolelor la care se expun atunci cand posteaza fotografii cu copiii lor pe internet, pe orice tip de site-uri publice | învăţ să mă iubesc
  3. Am ales să-mi protejez fetiţa şi on-line! | Kemell BloG

Lasă un comentariu