Sări la conţinut

Info vaccinuri (2)

noiembrie 26, 2008

who In primul episod din serial, o fraza a stranit controverse:

„Mi-a spus ca Organizatia Mondiala a Sanatatii este lancea intereselor de depopulare.”

O acuzatie extrem de dura, dar cat de fondata? Ajungem sa credem zvonurile care ne sperie cu conspiratii globale si spalari de creier in masa? Raspunsul il aflam in articolul urmator, pe care il cititi intreg aici. Articolul originar este aici.

Sunt noile vaccinuri amestecate cu medicamente care induc sterilitatea?

(titlu original: Are New Vaccines Laced With Birth-Control Drugs? )

Autor: J.A. Miller, corespondent pentru Human Life International (HLI). Publicat in HLI Reports, Human Life International, Gaithersburg, Maryland; June/July 1995, Volume 13, Number 8

La inceputul anilor 1990, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a supervizat campanii masive de vaccinare impotriva tetanosului (DTP) in mai multe tari, printre care si Nicaragua, Mexico si Filipine. In octombrie 1994, HLI a primit un comunicat de la afiliatii din Mexic – Comite’ Pro Vida de Mexico – referitor la campania de vaccinare antitetanus ce se desfasura in tara.

Avand in vedere protocoalele de campanie suspecte, Comite’ a obtinut mai multe probe de vaccin si le-a trimis sa fie analizate de chimisti.

Unele probe contineau human chorionic gonadotrophin (hCG), un hormon care apare in mod natural si este esential pentru mentinerea sarcinii.

hCG si Anticorpii Anti-hCG

fetus2In conditii naturale, hormonul hCG alerteaza corpul femeii despre prezenta sarcinii si cauzeaza declansarea altor hormoni, pentru a pregati uterul ca ovulul fecundat sa se implanteze. Cresterea rapida a nivelului de hormon hCG dupa conceptie este un excelent marker pentru a confirma sarcina; cand o femeie isi face un test de sarcina, ea nu testeaza sarcina in sine, ci prezenta unui nivel crescut de hCG.

Dar atunci cand hCG este introdus in corp cu un vehicul de tipul toxoid tetanos, anticorpii nu se vor forma numai impotriva tetanosului, ci si impotriva hormonului hCG. In acest fel, corpul nu va recunoaste hormonul hCG ca fiind „prieten” si va produce anticorpi anti-hCG.

Anticorpii formati vor ataca o sarcina prin distrugerea hormonului hCG, care sustine sarcina. Cand o femeie nu are suficienti anticorpi anti hCG in corpul ei, practic nu mai poate sustine o sarcina, nu o poate duce la termen.(1)

HLI a raportat faptele referitoare la vaccinurile antitetanos catre membrii consiliului sau si catre afiliatii (World Council members and affiliates) din mai mult de 60 de tari.(2) Imediat, rapoarte noi despre vaccinuri ce contin hormon hCG au inceput sa soseasca din Filipine unde mai mult de 3.4 milioane de femei fusesera recent vaccinate. Rapoarte similare au venit din Nicaragua, unde campania de vaccinare se desfasurase in 1993.

Faptele cunoscute

girlIata faptele cunoscute despre campaniile de vaccinare din Mexic si Filipine:

– doar femeile au fost vaccinate si doar femeile cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani (in Nicaragua au fost vaccinate femeile intre 12 si 49 de ani). Dar barbatii nu sunt expusi in aceeasi masura ca si femeile tinere sa intre in contact cu tetanosul? Si copiii? De ce au fost exclusi?

hormonul hCG a fost gasit in vaccinuri. Si nu avea ce sa caute acolo.

– Protocolul de vaccinare a cerut injectii multiple, 3 intr-o perioada de 3 luni si 5 in total. Dar, avand in vedere ca vaccinul anti-tetanos ofera o protectie de 10 ani si mai mult, de ce s-au facut mai multe injectii?

– In ultimii 20 si ceva de ani, OMS a fost in mod activ implicat in realizarea unui vaccin anti-fertilitate folosind hCG legat de tetanos toxoid ca si vehicul, adica exact aceeasi asociere care s-a gasit in vaccinurile folosite in campaniile din Mexic, Nicaragua si Filipine.

Scuzele OMS si ale Departamentul de Sanatate din Filipine

vaccCand primele rapoarte despre vaccinurile anti-tetanos continand hormonul hCG au au iesit la suprafata in Filipine, OMS-ul si Departamentul de Sanatate din Filipine (DOH) au negat imediat ca vaccinul ar contine hormonul hCG. Confruntati cu rezultatele testelor de laborator care detectau prezenta hormonului in 3 din 4 vaccinuri examinate, OMS si DOH au contestat rezultatele venite de la sursele „drept la viata si catolice”.

Patru noi probe de vaccin anti-tetanos au fost trimise de catre DOH la Centru Medical St. Luke (luteran) in Manilla. Rezultatele au aratat ca TOATE cele 4 probe contineau hormon hCG.

De la negarea vehementa a situatiei, OMS si DOH au trecut la varianta prezentei unei „cantitatati insignifiante” de hormon hCG astfel incat organismul sa produca anticorpi anti-hCG.

Dar grupurile filipineze catolice si pro-life au facut noi teste pentru a detecta prezenta anticorpilor hCG in sangele femeilor vaccinate cu vaccinul anti-tetanos. Din 30 de femei testate dupa ce au fost vaccinate anti-tetanos, 26 aveau niveluri mari de anticorpi hCG. Daca nu era hCG in vaccin sau cantitatile de hormon erau ingnifiante, DE CE femeile aveau niveluri mari de anticorpi HCG in sange? OMS si DOH nu au avut raspunsuri la aceasta problema.

Noi explicatii au fost aduse: prezenta aparenta a hCG in vaccinuri a fost datorata rezultatelor „fals pozitive” in urma amestecului special de substante din vaccin sau in chimicalele pentru testarea hCG. Si chiar daca hCG a fost prezent, el provenea din procesul de fabricatie.

Dar prezenta anticorpilor hCG in sangele femeilor vaccinate anti-tetanos a facut inutila o astfel de dezbatere. Nu mai era necesar sa se argumenteze despre care a fost sau nu a fost cauza prezentei hormonului hCG in vaccin, cand efectele erau deja prezente in corpul femeilor. Nu se cunoaste nici un alt mod prin care acele femei sa fi avut anticorpii de hCG in sange, decat daca hormonul hCG a fost introdus in mod artificial in corpul lor.

De ce Tetanus Toxoid utilizat ca “vehicul”?

tetanus

Pentru ca organismul uman nu-si ataca proprii hormoni, hCG-ul fiind un produs natural, corpul trebuie „prostit” sa trateze hCG-ul ca pe un inamic invadator. O lucrare prezentata la al 4-lea Congres International de Imunologie Reproductiva (West Germany, 26-29 July 1989) a explicat clar: „legatura cu un „vehicul” s-a facut pentru a depasi toleranta imunologica (a organismului) la hCG”. (8)

Vaccin netestat de catre Biroul Medicamentelor (Drug Bureau)

Dupa ce controversa legata de vaccinuri a atins un varf febril, o noua bomba a explodat: nici unul din cele trei tipuri de vaccinuri anti-tetanos (marci diferite) folosit in campania de vaccinare nu fusese vreodata licentiat pentru vanzare si distributie sau inregistrat in Filipine la Biroul pentru Alimente si Medicamente (BFAD), asa cum cerea legea. Seful BAFD a explicat moale ca firmele distribuitoare ale celor 3 marci de vaccinuri „nu au depus nici o cerere de inregistrare a produselor”.(9) Companiile in cauza sunt Connaught Laboratories Ltd. si Intervex, ambele din Canada si CSL Laboratories din Australia.

Se pare ca BFAD a cerut cu o mare intarziere o noua testare a vaccinurilor, dar ideea a fost repede respinsa cand Secretarul de Stat pentru Sanatate a declarat ca: daca vaccinurile au fost certificate de OMS – ia uite ca sunt din nou prezenti cei de la OMS! – asta era o asigurare suficienta ca „vaccinurile provin de la producatori cu o reputatie buna”. (10)

Despre reputatia unuia dintre producatori este buna sau nu, este greu de spus. Pe la mijlocul anilor ’80, Connaught Laboratories a fost dovedita ca STIA ca distribuie probe de sange contaminate cu HIV (11).

afrEpilog

Evidente incep sa apara si din Africa (12). HLI a cerut o investigatie a situatiei de catre Congres, o investigatie a tuturor agentiilor implicate in dezvoltarea unui vaccin anti-fertilitate si finantate cu bani americani.

_________________________________

NOTE:
(1) “Abortifacient vaccines loom as new threat,” HLI Reports, November 1993, pp. 1-2.
(2) World Council Reports, 28 November 1994, pp. 4-5.
(3) O convorbire telefonica realizata de autor pe 5 mai 1995 cu departamentul Imunizarea Adultilor – Boli infectioase – divizia Epidemiologica – Departamentul de Sanatate Montgomery a scos la lumina urmatoarele informatii: elicited the following information:

Intrebare: Cat timp ofera protectie / imunitate un vaccin anti tetanos ?
Raspuns: 10 ani.
Intrebare: Ati auzit vreodata de un adult care sa necesite 3 vaccinari antitetanos intr-o perioada de 3 sau 4 luni si 5 vaccinuri pe parcursul unui an ?
Raspuns: CEEEEEE! NICIODATA. No way!

Rapoartele din Philipine par sa confirme protectia de imunitate de 10 ani asigurata de vaccinul anti tetanos; inainte de campania din 1993, rapelurile se faceau doar la 10 ani distanta.

(4) Mai multe articole, din care multe scrise de cercetatori ai OMS documenteaza incercarile OMS de a crea un vaccin anti fertilitate folosind tetanus toxoid ca si vehicul. O parte din articolele mai cunoscute sunt:
“Clinical profile and Toxicology Studies on Four Women Immunized with Pr-B-hCG-TT,” Contraception, February, 1976, pp. 253-268.

“Observations on the antigenicity and clinical effects of a candidate antipregnancy vaccine: B-subunit of human chorionic gonadotropin linked to tetanus toxoid,” Fertility and Sterility, October 1980, pp. 328-335.

”Phase 1 Clinical Trials of a World Health Organisation Birth Control Vaccine,” The Lancet, 11 June 1988, pp. 1295-1298.

“Vaccines for Fertility Regulation,” Chapter 11, pp. 177-198,

Research in Human Reproduction, Biennial Report (1986-1987),

WHO Special Programme of Research, Development and Research Training in Human Reproduction (WHO, Geneva 1988).

“Anti-hCG Vaccines are in Clinical Trials,” Scandinavian Journal of Immunology, Vol. 36, 1992, pp. 123-126.

(5) These institutional names are garnered from the journal articles cited in the previous footnote.
(6) Lancet, 11 June 1988, p. 1296.
(7) Challenges in Reproductive Health Research, Biennial Report 1992-1993, World Health Organization, Geneva, 1994,  p. 186.
(8) G.P. Talwar, et al, “Prospects of an anti-hCG vaccine inducing antibodies of high affinity…(etc),” Reproductive Technology 1989, Elsevier Science Publishers, 1990, Amsterdam, New York, p. 231.
(9) “3 DOH vaccines untested by BFAD,” The Philippine Star, 4 April 1995, pp. 1, 12.
(10) “BFAD junks re-testing of controversial shot,” Manila Standard, 7 April 1995; “DOH: Toxoid vaccines are safe,” The Philippine Star, 7 April 1995.
(11) “Ottawa got blood tainted by HIV.” Ottawa Citizen, 4 April 1995.
(12) Un comunicat vechi de 2 ani din Tanzania spune o poveste cunoscuta: vaccinari antitetanus, 5 vaccinari intr-un an, administrate numai femeilor intre 15-45 de ani. Nigeria, de asemenea, este posibil sa fie victima; vezi The Lancet, 4 June 1988, p. 1273.

Credit: Article by J.A. Miller, special correspondent for Human Life International. Copyright June/July 1995 by Human Life  International. This article was originally published in HLI Reports, Human Life International, Gaithersburg, Maryland; June/July  1995, Volume 13, Number 8.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: