Skip to content

Copiii ştiu ce spun (2)

Noiembrie 20, 2008
Copiii ştiu ce spun (1)

funny-ads-mothers-1Zăcămintete sunt banii pe care ni i-a pus de-o parte Dumnezeu, încă de la facerea lumii. (IULIA GHIŢĂ, 15 ani şi 2 luni)

Chiar dacă în vis îl întrebăm pe îngerul nostru cum este în Rai, el nu ne spune, pentru că dacă ne spune, atunci noi vrem repede să murim. (SORIN ŞTEFAN TRANDAFIRESCU, clasa a III-a, 9 ani şi 3 luni)

Zadarnic e să ai aripi, iar cerul uşi închise. (CASSANDRA HALCHIAS, clasa a VIII-a)

Nu ar fi deloc o idee bună să-i dăm în dar unui călugăr un televizor, pentru că e ca şi cum i-am face cadou o violenţă. (SMARANDA BELCIUG, clasa a V-a, 11 ani şi 4 luni)

Peisajul este o caligrafie a lui Dumnezeu. (ADRIAN IONIŢĂ, clasa a II-a, 8 ani şi 5 luni)

Învăţătura este cadoul care-l lasă Dumnezeu pe pământ, dar oamenii trebuie să-l caute şi să-l găsească singuri. (RUXANORA MOCEAN, clasa a VII-a, 14 ani)

Crucea şi rugăciunea sunt un fel de arme, cu gloanţe de bunătate, la care diavolul nu are cum să se apere că nu are vestă antiglonţ pentru aşa ceva. (DENIZ ALI, clasa a V-a, 11 ani şi 6 luni)

Sunt perechi de oameni în vârstă care vor să facă neapărat cununia religioasă pentru că în tinereţe au făcut doar cununia politică-civilă. (ANA-MARIA CORDOŞ, clasa a VII-a, 13 ani şi 7 luni)

În alte timpuri, şcoala se construia lângă biserică deoarece se mergea pe ideea că cine se aseamănă se adună. (MALVINA IŞFAN, clasa a VII-a, 13 ani şi 10 luni)

Biblia e modul de a citi iubirea. (ROBERT FELICIAN HORŢEA, clasa a VIII-a, 14 ani şi 1 lună)

Dacă se spune că: „Trupul este un bun servitor, dar un rău stăpân”, trebuie să înţeleg că de-abia atunci ştie trupul să te-ajute cel mai bine când nu-i dai voie să-ţi ajungă şef. (PAUL PĂUN, clasa a VI-a, 12 ani şi 2 luni)

Dumnezeu nu ascultă decât muzică de colinde, că ele sunt mai dezvoltate la inimă. (TEODOR ZAICA, grădiniţă, 6 ani si 7 luni)

Călugăria este o vitejie a sufletului asupra trupului. Ceilalţi vor să trăiască invers. (IULIA GHIŢĂ, 15 ani şi 4 luni)

Dacă ar apărea aici, acum, Domnul nostru Iisus Hristos, L-aş întreba dacă mă poate duce la Mama Lui, că eu vreau S-o întreb pe Maica Domnului, cum e să ai un copil Dumnezeu. (ALINA ANDREEA ZANE, clasa a II-a, 8 ani)

Sfântu’ Teofan spune ca n-ar trebui să purtăm doliu şi să plângem mult, când moare cineva; şi eu cred la fel, că omul care a murit o s-o ducă acolo mult mai bine decât noi. Mortu’ ar trebui să plângă după noi, că ne-a lăsat să trăim aici, mai rău decât ei. (ADRIAN IONIŢĂ, clasa a IV-a, 10 ani şi 4 luni)

Dumnezeu se înţelege mai uşor cu copiii mici, că cei mici au un suflet mai încăpător. La oamenii mari, în suflet, e o înghesuială de rele că nici nu ai unde să stai. (PAVEL MARŢÎN, clasa a III-a, 9 ani şi 11 luni)

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: