Skip to content

Aux arbres, citoyens!

noiembrie 2, 2008

„Ne vor acuza copiii nostri!” – Nos enfants nous accuseront

Cati dintre voi aveti in familiile voastre un bolnav de cancer?… Ridicati mana sus. Dar de diabet?… Cati cunoasteti persoane afectate de sterilitate? Iata cat de mult s-au inmultit afectiunile despre care se stie ca sunt legate de mediu si poluare.

Intr-un orasel din Franta, primarul a hotarat sa ofere numai mancare bio la cantina scolii. Aici, ca peste tot in lume, populatia se confrunta cu angoasele poluarii industriale si agro-chimice. Astfel este inceputa o lupta impotriva unui anumit stil de viata si de gandire, o lupta pentru ca maine copiii nostri sa nu ne acuze.

Regizorul Jean Paul Jaud face un film cutremurator despre calitatea mancarii si problemele de sanatate care decurg din aceasta. Premiera filmului va fi in data de 5 noiembrie. Un al doilea film pe aceeasi tema este in pregatire.

Jean Paul va roaga sa faceti cunoscuta tuturor aceasta informatie pentru ca filmul sa aiba in primele 3 zile un numar maxim de spectatori. In functie de acest numar, filmul va rula cat mai mult pe ecrane.

Reclame
One Comment leave one →
  1. noiembrie 2, 2008 7:49 pm

    Sa fie oare un inceput restaurator? Dea Dumnezeu sa priveasca cat mai multi cu interes real pentru schimbare si constientizare a responsabilitatii fiecaruia in parte. Noi, parintii de copii suntem vizati direct din prima zi de viata (si nu numai) a copiilor nostri. Multumim Anca, asteptam filmul si sustinem mai apoi actiunile practice ce vor decurge din trezirea ce o va aduce , acest film si altele care mai sunt sau vor urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: