Skip to content

Moaştele Sf. Apostol Pavel la Bucureşti

octombrie 20, 2008

Sfintele moaşte vor fi aduse joi, 23 octombrie, la Catedrala Patriarhală, unde vor sta până în seara de 28 octombrie, când se vor întoarce în Grecia.

Tot joi, la orele 12.00, va avea loc conferinţa cu tema „Sfântul Apostol Pavel, autor de scrieri biblice citite în Sfânta Liturghie”, în Aula Magna din Palatul Patriarhiei. Vor conferenţia Pr. Prof. Dr. Constantin Coman („Contribuţia Sfântului Apostol Pavel la Canonul Noului Testament”), Preasfinţitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop vicar patriarhal („Preţuirea operei şi lucrării misionare a Sfântului Apostol Pavel în cadrul congreselor internaţionale PAVLIA”) şi Înaltpreasfinţitul Părinte Panteleimon, Mitropolit de Veria, Nausa şi Kampania („Aprecieri personale privind organizarea congreselor internaţionale PAVLIA de la Veria)”.

Aducerea moaştelor Sfântului Apostol Pavel în România în acest an se înscrie în seria manifestărilor prilejuite de Anul jubiliar 2008 – Anul Sfintei Scripturi şi al Sfintei Liturghii şi aniversării a 2000 de ani de la naşterea Sfântului Apostol Pavel (08-2008).

Reclame
One Comment leave one →
  1. maica iustiniana permalink
    ianuarie 13, 2009 11:05 pm

    La 11 km de orasul Craiova se construieste Manastirea Sf Tecla unde se afla moastele Sf Tecla marea facatoare de minuni.De trei ani de cand sunt in tara noastra au facut multe minuni si in special vindecari trupesti, dar mai este degetul Sf Nicolae degetul Sf Marina moastele Sf Maria Magdalena si alti 17 Sfinti. In fiecare an se pleaca in procesiune cu moastele Sfintei dar in anul 2009 vor moi fi aduse pentru nchinare 2 racle cu sf moaste. Pt detalii manastirea_sfanta_tecla@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: